Jen Blok

Jen weer hier! Vandaag een update van mijn weg naar een fitter & gezonder lijf. 

Ik ben inmiddels 13 weken hard bezig mijn doel te bereiken en inmiddels ben ik 10 kilo afgevallen! Zie de foto, gemaakt na het wegen! 

Ik voel me veel fitter en heb meer energie. Als ik nu moe ben is het anders moe, Niet omdat je geen energie hebt, maar omdat je zoveel gedaan hebt die dag.

Mijn conditie wordt ook beter, dat merk ik natuurlijk aan het aantal herhalingen en aan het gewicht van de oefeningen. Maar niet alleen in de sportschool, ook fietsen gaat makkelijker. Mijn knieën kunnen meer dragen of hebben minder last van mijn gewicht. Mijn spieren worden sterker en de vorm van mijn lichaam wordt ook steeds vaster. Ik ben nog niet waar ik wil zijn,maar ik zie echt veranderingen. 

Nog steeds heb ik na de lessen met Arjan flink spierpijn want hij zorgt ervoor dat ik net iets meer doe en net iets verder ga! Met als gevolg dat heerlijke gevoel van spierpijn de volgende 2/3 dagen. Heb ik in ieder geval iets gedaan denk ik dan!

Ik ben helemaal gewend aan de zes eet momenten per dag van het BodySupport menu. Het gaat eigenlijk wel vanzelf, al merk ik wel dat ik meer op moet letten in het weekend en bij onverwachte gebeurtenissen/ extra's. Maar de mindset is dusdanig sterk dat ook dit meestal goed gaat.

Wat ik echt wil bereiken is een sterk en vast lichaam. Dit heeft automatisch tot gevolg dat ik nu al veel beter in mijn vel zit en dus ook blijer ben met mijzelf. De binnenkant is net zo belangrijk, ook al denk je dat het misschien alleen om de buitenkant gaat, dat is niet zo! Je moet echt eerst van jezelf houden voor je voor de rest open kan staan. 

Ik ben nu halverwege, dus wil er zeker nog 10 kg af hebben. Dan weeg ik 67 kilo en is er 20 kg af. Ik heb voor het eerst in al die jaren nu echt het idee dat het me gaat lukken. Ik moet het echt zelf doen, dat weten we allemaal maar zonder de hulp van Arjan en VEPT weet ik echt niet of het ook zo zou voelen? 

Het klinkt misschien wat gemakkelijk maar ik heb jarenlang een strijd met mijzelf gehad. Ik at verkeerd en vaak ook stiekem. Door allerlei emoties greep ik naar de eerste de beste koek, snoepje of wat dan ook en propte dit weg. Het was voor mij het wegstoppen (met eten) van angsten, verdriet en onzekerheid. Dus eigenlijk is dát overwinnen nog belangrijker dan het afvallen. Het verliezen van gewicht is er een gevolg van. 

Fitness is nu iets geworden waar ik niet buiten kan. Ik vind het gewoon fijn om naar de sportschool te gaan. Hard werken met als resultaat dat je je lekker voelt en elke week het ook iets meer gaat zien.

Ik blijf 3 X in de week sporten alhoewel ik soms wel vaker zou willen. Alle oefeningen vind ik leuk en het geeft een kik als het steeds beter gaat. Sommige combinatie-oefeningen waarbij mijn uithoudingsvermogen aangesproken wordt zijn behoorlijk uitputtend. Dan moet ik echt even extra de tijd nemen om verder te kunnen maar dat lukt dan ook wel uiteindelijk! En grapjes maken helpt ook! Zelfspot is een hulpmiddel hihi. 

Arjan helpt mij er echt door heen. Hij ziet aan me als het te zwaar wordt en houdt dat goed in de gaten. Maar zorgt er wel voor dat ik het aantal herhalingen afmaak. Ik kan zo trots op mijzelf zijn als ik echt boos wordt als het moeilijk gaat en ik me zelf echt toe moet spreken; zo van "doe het nou, je kan het en maak het nou af"!

Als ik mijn doel bereikt heb mag ik echt wel wat nieuwe kleren kopen. Alles wordt al lekker los! Het betekent voor mij zoveel dat het me gelukt is om mij niet meer te schamen voor mijn eigen lichaam en dat ik het niet erg vindt om in de spiegel te kijken. Ik blijf voorlopig nog wel even lekker sporten bij Arjan. Op naar de volgende 10 kilo!

VEPT en het Coronavirus

Maatregelen omtrent het Coronavirus

Lees meer

Personal Training bij VEPT in Woerden!

Start nu met Personal Training bij Vept in Woerden!

Lees meer
Meer nieuws
 • Personal Training

  Personal Training

  De trainer gaat door middel van de kennismaking een analyse maken. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van hoe je er nu voorstaat.

  Lees meer
 • Crossfitness

  Crossfitness

  CrossFit is een intensief en afwisselend fitness programma, waar plezier en bewegen voorop staan!

  Lees meer
 • Knock-out

  Knock-out

  KNOCK-OUT is een “zero contact” trainingsvorm. Uiteraard wordt er intensief gebokst, maar steeds richting de Personal trainer die de stoten en trappen pareert.

  Lees meer
 • Bootcamp

  Bootcamp

  Bootcamp is eigenlijk fitness, maar dan buiten. Het doel van dit soort trainingen is jou zo snel mogelijk ‘’in shape’’ te krijgen.

  Lees meer
Wendy Hougardy

"VEPT is voor persoonlijke en sportieve doelen"

Wendy Hougardy
Hans Veenstra

"Op een verantwoorde, effectieve en leuke manier trainen kan bij VEPT-Woerden."

Hans Veenstra
Nicole

"Ik train nu bijna een jaar bij Vept in de groepslessen van Bootcamp en Knock Out. De kleine groepen (max 10) vind ik erg fijn."

Nicole
Albertina

"Dankzij de personal training van VEPT ben ik EINDELIJK aangenomen bij Defensie"

Albertina
Mylene Franken

"in 10 maanden 30 kilo lichter dankzij de motivatie van VEPT en mijn familie!"

Mylene Franken
Rianne de Heer

"Sympathieke en enthousiaste trainers en elke training is weer helemaal anders"

Rianne de Heer
Ylona

"De training was f*cking zwaar! But I made it! 8 kilo eraf en weer lekker in mijn vel!"

Ylona
Jen Blok Maasdam

"De sturing en motivatie van VEPT die mij nu echt zouden helpen om fit, gezond en eindelijk (blijvend) op gewicht te blijven."

Jen Blok Maasdam
Marleen Meijer

"Ik ben trots op het feit dat ik voor het eerst in 3 jaar weer onder de 80 kilo zit, en ben vastbesloten om door te zetten!"

Marleen Meijer
Sylvia Franken

"Samen met mijn dochter verloren wij 50 kilo in 10 maanden! "

Sylvia Franken
Eveline Van Ginneken

"Ik train al ruim een jaar bij Vept en het bevalt me perfect. Leuke en goede trainers die je advies geven"

Eveline Van Ginneken
Christèl

"Ik trainde 1x in de week met Philip. Een enthousiaste trainer met kennis en doorzettingsvermogen."

Christèl
Sanne Spek

"Na 13 trainingen bij Stan ben ik een stuk sterker in spierkracht! Bedankt Stan!"

Sanne Spek
Anitra Jellema

"Ik train nu een jaar bij VEPT, een uur per week even flink er tegenaan onder de kundige begeleiding van Arjan"

Anitra Jellema
Aad

"Sinds VEPT ben ik onwijs veel afgevallen en heb ik mijn spieren goed kunnen ontwikkelen en ben ik gemotiveerd geraakt!"

Aad
Jen Blok

"Ik ben inmiddels 13 weken hard bezig mijn doel te bereiken en inmiddels ben ik 10 kilo afgevallen! "

Jen Blok
Annemarie

"Ik heb mijn gewenste resultaat, VEPT en in het bijzonder Philip: dank jullie wel!"

Annemarie
Annemarie Hoiting

"Vandaag weer een heerlijke work-out met Arjan samen! Fantastisch om vol te knallen en leuk dat er snel vooruitgang is.. Zalig!"

Annemarie Hoiting
Amber de Vries

"Vept is een aanrader voor iedereen!"

Amber de Vries
Melanie

"Ach nu sta ik ook wel eens te dansen tussen de training maar gewoon omdat ik er lol in heb."

Melanie