Annemarie

Annemarije: Vier maanden na de bevalling van mijn eerste kind (oktober 2015) begon het te kriebelen. Voor mijn zwangerschap had ik nog de 10 km run gelopen en deed ik altijd wel wat aan sport. Ik was trots op mijn lijf destijds maar toen kwam de zwangerschap, zwangerschapsvergiftiging en bevalling (keizersnee) wat allemaal best een aanslag op mijn lichaam was. Ik was net voor de bevalling naar Woerden verhuisd dus moest even zoeken wat het aanbod was. Na googlen op bootcamp kwam ik op de website van VEPT wat er prima uit zag dus ik schreef me in. Werd ik vrijwel meteen door Arjan gebeld dat de bootcamp vanwege het najaar naar binnen was verplaatst en of ik niet bij de WOD wilde meedoen. Nou ja, nooit van gehoord maar ok, laat ik het proberen. En dat heb ik geweten! Dat was best even pittig en werd nog even extra duidelijk van hoe ver ik moest komen en dat mijn conditie zwaar in de min stond. Ik startte bij Philip en die had wel door dat het mij frustreerde dat ik niet mee kon komen. Met engelengeduld heeft hij mij tijdens de WOD aangepaste oefeningen gegeven zodat ik het snel heel leuk ging vinden. Maar toch ging het mij niet snel genoeg.
Inmiddels was mijn man begonnen met PT bij Stan en moedigde mij ook aan om PT te doen, zodat ik even 1 op 1 begeleid kon worden naar mijn oude niveau. Het was inmiddels februari 2016 en ik zat nog steeds zo’n 10 kilo boven mijn oude gewicht en zweette me nog steeds rot als ik een stukje moest fietsen. Dus ik ging ervoor! Uiteraard wilde ik wel bij Philip want die kende mijn nukken inmiddels en wist mij steeds goed te motiveren en uit te dagen. 
Vanaf die tijd ging ik 1x per week trainen met Philip en stond ik maandelijks op de weegschaal in de loods. We konden nu echt ergens naartoe werken en al na een paar weken merkte ik dat ik wat sneller met de fiets op het station aan kwam, ik meer kracht ontwikkelde (handig bij tillen van een kind) en ik er mentaal ook op vooruit ging. Ik was door de gevolgen van de zwangerschapsvergiftiging nog steeds deels arbeidsongeschikt maar dit ging dankzij het sporten ook sneller vooruit en er kwam een einde van ziek zijn in zicht! 
Begin juni 2016 was er weer een weegmoment waarop ik ineens was aangekomen in plaats van afgevallen. Wat een frustratie! Philip voelde dat wel aan en vroeg tijdens de training die erop volgde voorzichtig hoe mijn eetpatroon eruit zag. Na zijn tips (minder koolhydraten en meer eiwitten) vlogen de kilo’s eraf en gaf dat alleen maar meer motivatie om door te gaan en vooral het nieuwe eetpatroon aan te houden. 
Inmiddels ben ik sinds juli 2016 weer 100% terug op de werkvloer en heb meer energie dan ooit. Er zijn 8 kilo’s af en ben nu meer dan tevreden met mijn gewicht en mijn lijf ziet er nu beter uit dan toen ik minder woog. Het sporten met Philip is niet alleen heel effectief en nuttig maar ook heel gezellig. Ik vind het ontzettend fijn dat ik een sportprogramma heb dat helemaal is aangepast op mijn kunnen en wensen en het blijkt maar weer dat dit dus het gewenste resultaat heeft. 
VEPT en in het bijzonder Philip: dank jullie wel!

VEPT en het Coronavirus

Maatregelen omtrent het Coronavirus

Lees meer

Personal Training bij VEPT in Woerden!

Start nu met Personal Training bij Vept in Woerden!

Lees meer
Meer nieuws
 • Personal Training

  Personal Training

  De trainer gaat door middel van de kennismaking een analyse maken. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van hoe je er nu voorstaat.

  Lees meer
 • Crossfitness

  Crossfitness

  CrossFit is een intensief en afwisselend fitness programma, waar plezier en bewegen voorop staan!

  Lees meer
 • Knock-out

  Knock-out

  KNOCK-OUT is een “zero contact” trainingsvorm. Uiteraard wordt er intensief gebokst, maar steeds richting de Personal trainer die de stoten en trappen pareert.

  Lees meer
 • Bootcamp

  Bootcamp

  Bootcamp is eigenlijk fitness, maar dan buiten. Het doel van dit soort trainingen is jou zo snel mogelijk ‘’in shape’’ te krijgen.

  Lees meer
Wendy Hougardy

"VEPT is voor persoonlijke en sportieve doelen"

Wendy Hougardy
Hans Veenstra

"Op een verantwoorde, effectieve en leuke manier trainen kan bij VEPT-Woerden."

Hans Veenstra
Nicole

"Ik train nu bijna een jaar bij Vept in de groepslessen van Bootcamp en Knock Out. De kleine groepen (max 10) vind ik erg fijn."

Nicole
Albertina

"Dankzij de personal training van VEPT ben ik EINDELIJK aangenomen bij Defensie"

Albertina
Mylene Franken

"in 10 maanden 30 kilo lichter dankzij de motivatie van VEPT en mijn familie!"

Mylene Franken
Rianne de Heer

"Sympathieke en enthousiaste trainers en elke training is weer helemaal anders"

Rianne de Heer
Ylona

"De training was f*cking zwaar! But I made it! 8 kilo eraf en weer lekker in mijn vel!"

Ylona
Jen Blok Maasdam

"De sturing en motivatie van VEPT die mij nu echt zouden helpen om fit, gezond en eindelijk (blijvend) op gewicht te blijven."

Jen Blok Maasdam
Marleen Meijer

"Ik ben trots op het feit dat ik voor het eerst in 3 jaar weer onder de 80 kilo zit, en ben vastbesloten om door te zetten!"

Marleen Meijer
Sylvia Franken

"Samen met mijn dochter verloren wij 50 kilo in 10 maanden! "

Sylvia Franken
Eveline Van Ginneken

"Ik train al ruim een jaar bij Vept en het bevalt me perfect. Leuke en goede trainers die je advies geven"

Eveline Van Ginneken
Christèl

"Ik trainde 1x in de week met Philip. Een enthousiaste trainer met kennis en doorzettingsvermogen."

Christèl
Sanne Spek

"Na 13 trainingen bij Stan ben ik een stuk sterker in spierkracht! Bedankt Stan!"

Sanne Spek
Anitra Jellema

"Ik train nu een jaar bij VEPT, een uur per week even flink er tegenaan onder de kundige begeleiding van Arjan"

Anitra Jellema
Aad

"Sinds VEPT ben ik onwijs veel afgevallen en heb ik mijn spieren goed kunnen ontwikkelen en ben ik gemotiveerd geraakt!"

Aad
Jen Blok

"Ik ben inmiddels 13 weken hard bezig mijn doel te bereiken en inmiddels ben ik 10 kilo afgevallen! "

Jen Blok
Annemarie

"Ik heb mijn gewenste resultaat, VEPT en in het bijzonder Philip: dank jullie wel!"

Annemarie
Annemarie Hoiting

"Vandaag weer een heerlijke work-out met Arjan samen! Fantastisch om vol te knallen en leuk dat er snel vooruitgang is.. Zalig!"

Annemarie Hoiting
Amber de Vries

"Vept is een aanrader voor iedereen!"

Amber de Vries
Melanie

"Ach nu sta ik ook wel eens te dansen tussen de training maar gewoon omdat ik er lol in heb."

Melanie